Om Föreningen

Karlshamn Fightcenter

Karlshamn Fightcenter öppnade sina portar för allmänheten på Tubba torg September 2010 och blev då, med sina 400 kvm träningsmatta, södra Sveriges största kampsportscenter. Tidigare huserades klubben i källaren i Folkets hus i Karlshamn, då under namnet MMA Karlshamn. Klubben hade redan på den tiden en stark kärna utövare, lättillgängligt pedagogiskt upplägg och en familjär stämning som är svåröverträffad i kampsportssverige.

Efter två år på Tubba torg följde två år i vackra, historiska lokaler i Mörrum, där vi fortsatte förfina vår verksamhet. Men det tog inte slut där – det var under den tiden vi skaffade oss en proffsig MMA-oktagon och permanent uppsatt boxningsring som vi tagit med oss tillbaka till Tubba torg, där vi nu är komplettare än någonsin!

Organisation

Karlshamn fightcenter är en ideell förening som är ansluten till Svenska budo och kampsportsförbundet och Svenska Judoförbundet. Samt ett flertal andra underförbund som vi listar här under. Våra stadgar hittar ni här.

Som medlem i Föreningen Karlshamn fightcenter får man även en försäkring via Budo och Kampsport eller Svenska Judoförbundet som gäller när man tränar hos oss.

Org.nr: 802456-0370
SB & KF medlems nr: 2007

Förbund som vi är anslutna till

“Karlshamn Fightcenter är södra Sveriges största kampsportscenter.”