Köpvillkor & returpolicy

Följande allmänna villkor gäller samtliga beställningar som görs av kunden (vidare kallad ”du”) på FÖRENINGEN KARLSHAMN FIGHTCENTER (org. 802456-0370) (vidare kallad ”vi” eller ”oss”) webbshop. Vid genomförd beställning accepterar du dessa allmänna villkor. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare.

Beställning
Samtliga beställningar görs via karlshamnfightcenter.se. När din beställning slutförts erhåller du en orderbekräftelse till den mailadress som du angav vid beställningen. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser korrekt ut. Skulle något vara fel maila oss på kassor@karlshamnfightcenter.se så hjälper vi dig.

Leveranser
Leveranser görs enbart inom Sveriges gränser. Varorna distribueras med postpaket och når utlämningsstället inom 2-4 arbetsdagar efter beställningsdatumet. Vi reserverar oss för eventuella tekniska problem och leveransproblem utanför vår kontroll samt slutförsäljning eller lagerdifferenser som gör att leveransen inte kan fullföljas. Vid slutförsäljning av enstaka varor meddelas det i anslutning till respektive produkt i shopen. Vi förbehåller oss rätten att korrigera din order om leverans av någon anledning inte kan ske.

Priser
Samtliga priser på webbshopen anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på webshopen. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar och eventuella typografiska fel i vår webbshop eller i våra annonser.

Betalning
Alla betalningar på vår webbshop sker via Swish.

Ångerrätt och retur
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA – Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Varan ska returneras i obruten förpackning och i oförändrat skick.
I de fall du köpt en digital produkt såsom medlemskap hävs rätten för ångerköp efter 14 dagar eller vid ert första träningstillfälle, vilket som kommer först.

Vill du ångra och returnera din vara mailar du oss på kassor@karlshamnfightcenter.se. Vi behöver då nedan information från dig:

1) ordernummer (finns i din orderbekräftelse eller på följesedeln)
2) ditt namn och kontaktuppgifter
3) antal och namn på den produkt du önskar returnera

FÖRENINGEN KARLSHAMN FIGHTCENTER ska bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerat innan varan skickas tillbaka. Efter bekräftelsen erhåller kunden en retursedel som används för att returnera varan. Kunden står för returkostnaden och har ansvaret för varan tills dess att den har kommit oss tillhanda.

Återbetalning sker via Swish, efter att vi mottagit och kontrollerat varan och då med varans pris med avdrag för eventuella fraktavgifter.

Returadress
FÖRENINGEN KARLSHAMN FIGHTCENTER
TUBBA TORG 5 BV
374 32 Karlshamn

Ej uthämtade paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera de kostnader som uppstår för hanteringen av ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.) om 150 SEK. Att underlåta att hämta ut sitt paket är inte samma sak som att utnyttja sin ångerrätt. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan det returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Reklamation
Skulle du få en defekt eller felexpedierad vara ska du omgående maila kassor@karlshamnfightcenter.se och beskriva felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet så har du rätt att reklamera din vara för att få en ny. Reklamationen ska sedan genomföras enligt den instruktion som du erhåller från oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida.

Verksamhetsställe för reklamation
FÖRENINGEN KARLSHAMN FIGHTCENTER
TUBBA TORG 5 BV
374 32 Karlshamn

Personuppgifter
Genom att fylla i dina uppgifter och skapar ett konto godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i maximalt 2 år. Efter 2 år anonymiseras dina uppgifter automatiskt. Lagring sker i syfte att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund samt för vår marknadsföring. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att kontakta kundtjänst. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part, utöver det som behövs för att fullfölja vårt åtagande mot dig som kund.

Swish, som är betalningssamarbetspartner, kommer att behandla dina personuppgifter rörande betalningen.